Deurknop of schuifdeurgreep: Wat past bij jouw stijl?

Het is verleidelijk om een ​​standaard deurknop te kiezen die de gemiddelde hardwarewinkel verkoopt. Maar als je de tijd neemt om de verschillende stijlen en materialen te onderzoeken, kun je de juiste deurknop of schuifdeurgreep vinden die perfect bij jouw stijl past.

Deurknopen in verschillende stijlen

Er is een enorme verscheidenheid aan deurknopstijlen beschikbaar. Van klassiek tot modern, er is een stijl die bij u past. Klassieke stijlen variëren van de klassieke schuifdeurgreep met een bolle vorm tot degene met een gebeeldhouwde of gedecoreerde stijl. Moderne stijlen kunnen van eenvoudige, rechthoekige vormen tot abstracte, gebogen stijlen variëren. U kunt ook kiezen voor een deurknop met een vintage- of industriële stijl.

Deurknopen in verschillende materialen

Een andere factor die de keuze voor deurknopstijlen beïnvloedt, is het materiaal waaruit ze worden gemaakt. De meeste deurknopstijlen zijn verkrijgbaar in messing, chroom, messing gelakt, aluminium, brons, koper en zelfs glas. U kunt ook kiezen voor deurknopen met een kunststof of houten afwerking.

Schuifdeurgrepen in verschillende stijlen

Schuifdeurgrepen zijn een ander type deurknop dat veel voorkomt. Net als deurknopen, zijn er verschillende stijlen beschikbaar. Van klassieke ronde stijlen tot moderne, gebeeldhouwde stijlen, u vindt er zeker een die bij uw stijl past.

Schuifdeurgrepen in verschillende materialen

Net als bij deurknopstijlen, zijn er verschillende materialen die voor schuifdeurgrepen worden gebruikt. Messing, chroom, aluminium, brons, koper, glas en zelfs hout zijn enkele veelvoorkomende materialen. U kunt ook kiezen voor schuifdeurgrepen met een kunststof of houten afwerking.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *